İçeriğe geç

Kartal Kaymakamı Şu An Kim

Kartal Kaymakamı kimdir 2024?

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dilek KARS, Gümüşhane Dernek Başkanı Birol BOZ ve yönetimi Kaymakamımız Edip ÇAKICI’yı ziyaret etti. Kaymakamımız Edip ÇAKICI başkanlığında Eylül 2024’te Müdürler Toplantısı yapıldı.

Kartal Kaymakamı değişti mi?

20.04.2021 tarihinde mülki idare amirliği görevine adaylığını koymuş olup, Bakanlığın 04.02.2022 tarihli onayı ile vekaleten ilçemizin Kaymakamlığına atanan Salih KARTAL 11.02.2022 tarihinde görevine başlamıştır.

Kartal Kaymakamı kaç yaşında?

20 Eylül

Edip Çakıcı kimdir?

Kartal Kaymakamı EDİP ÇAKICI, 1994 yılında Rize Sağlık Meslek Lisesi’nden, 1998 yılında Ankara Üniversitesi SBF Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 23.08.2008 tarihinde göreve başladı.

Kaymakam Yunus Emre Temel nereli?

Kaymakamımız Trabzon ili Çaykara ilçesinde doğmuştur. Lise eğitimini Ankara Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Koleji’nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini 2011 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Fakültesi’nden mezun olarak tamamlamıştır.

Kaymakam kim?

Kaymakam, ilçedeki hükümetin temsilcisidir. Kaymakam, ilçenin genel idaresinden sorumludur. Bakanlık Kuruluş Kanunlarına göre ilçede gerekli görülen sayıda kuruluş bulunur. Bu kuruluş (dördüncü maddenin son fıkrasında belirtilen adli ve askeri kuruluşlar hariç) Kaymakamın emri altındadır.

Ekrem İnci nereye atandı?

Esenyurt Kaymakamı Sayın Ekrem İNCİ, Emniyet Müdürümüz Muharrem YAZGAN ve başarılı polis memurlarına çalışmalarından dolayı “Başarı Belgesi” takdim etti.

Cemal Hüsnü Çaykara nereye atandı?

23.08.2023 tarihli ve 2023/3088 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ankara Elmadağ Kaymakamlığı görevine atanan Cemal Hüsnü ÇAYKARA, 02.09.2023 tarihinde Elmadağ Kaymakamı olarak görevine başlamıştır.

Abdullah Demir nereye atandı?

24 Ağustos 2023 tarihli 32289 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan; 2023 yılı Mülki İdare Amirliği atama kararıyla Merkezefendi Kaymakamı olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

En genç kaymakamı kimdir?

İçişleri Bakanlığı’nın son kararıyla İliç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Genç Kaymakamı olarak atandı.

Vali Abdullah Köklü kimdir?

Abdullah Köklü, Bilecik-Bozüyük doğumlu olup aslen Ankara-Nallıhanlıdır. İlköğrenimini Balıkesir ve Kocaeli’de, orta öğrenimini ise İstanbul’da tamamladı.

Serdal Kartal kimdir?

Türk Yönetim Dergisi yayın kurulu üyesi Serdar KARTAL, 2019 yılında kaymakam ve belediye başkan yardımcısı olarak görev yaptığı Diyarbakır Yenişehir ilçesinde hayata geçirdiği projelerle “Yılın Yöneticisi” ödülüne layık görüldü. İyi derecede İngilizce bilen Serdar KARTAL, evli ve üç çocuk babasıdır.

Merve Kartal Kaymakam kimdir?

Fakültemiz Ekonomi Bölümü mezunu olan Merve KARTAL Hanım, Ladik İlçe Kaymakamı olarak atandı. 2015 yılında Fakültemiz Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Merve KARTAL Hanım, Samsun ili Ladik ilçesinde Kaymakam olarak göreve başladı.

Konya Ereğli Kaymakamı kim oldu?

Kaymakamımız Sayın Oğuz Cem MURAT; Zübeyde İşeri İlkokulunda 2024-2025 eğitim öğretim yılı İlkokul Haftası kutlama programına katıldı. Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileriz.

Ereğli Kaymakamı kimdir?

27 Eylül

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir