İçeriğe geç

Aport Yapmak Ne Demek

Aport nedir?

Geçmişi gizle Geçmiş ayrıntıları Geçmişi temizle Geçmiş: aport.

Aport ne demek TDK?

Toplumsal düzene, tüketime ve şiddete karşı çıkan, düzensiz yaşayan örgütsüz gençlerden oluşan grup.

Aportta beklemek ne anlama gelir?

AÇIKLAMA AÇIKLAMA AÇIKLAMA AÇIKLAMA AÇIKLAMA AÇIKLAMA BEKLEME 1) Köpek avını avlamaya hazır; 2) fırsat arıyor.

Şut etmek ne demek?

Topu sert ve hızlı bir şekilde kaleye atın.

Aport eğitimi nedir?

Getirme eğitiminde iki farklı yöntem kullanılır. Zorla getirme ve getirme yöntemleri olarak adlandırılan yöntemler, köpeğin av sırasında avı doğru bir şekilde yakalamasını ve getirmesini sağlamayı amaçlar. Klasik taşıma eğitiminde, köpek nesneyi yalnızca sahibi istediği için getirir ve getirme sürecini bir oyun olarak görür.

Spor kelimesinin anlamı nedir?

Spor kelimesinin kökeni etimolojik olarak Latince “disport” kelimesine dayanır. “Dis-portare” kelimesi tam anlamıyla işten uzaklaşma, eğlenme ve rahatlama aktivitesi anlamına gelir. Bu anlamda spor, işin tam tersidir, eğlenceli bir karaktere sahip boş zaman aktivitesidir.

Peyk TDK ne demek?

Kelime Anlamı: Peyk kelimesi, eski zamanlarda haberleşmede kullanılan, mesaj ileten veya ileten kişi veya haberci anlamına gelmektedir.

Apre ne demek TDK?

Kumaş ve deriyi, geçirecekleri işlemlere hazırlamak amacıyla yapılan temizleme, cilalama, düzeltme gibi işlemlere apre denir.

Penah ne demek TDK?

[1] Bir şeyin veya birinin korunmasını, barındırılmasını anlamında bileşik sıfatlar oluşturur. [2] sığınma yeri, barınak, sığınak.

Patinaj çekmek ne demek argo?

“Kayma” terimi bazı araç durumları için kullanılır. Bu, aracın hareketlerinin kısıtlanmasıdır. Bunun nedeni, tekerlekler dönmesine rağmen aracın ileri hareket etmemesidir. Bu gibi durumlarda aracın kayması denir.

Menfaat beklemek ne demek?

Bu terim, bir kişinin veya grubun bireysel veya toplumsal olarak avantajlara sahip olduğu veya sahip olmayı beklediği durumları tanımlamak için kullanılır.

Püf noktası deyimi ne anlama gelir?

Crunch point ifadesinin anlamı, bir işte veya etkinlikte en önemli noktadır. Bir işin en küçük detayı veya en önemli parçasına ipucu denir. Yemekler, içecekler veya tarifler için ipuçları vardır. Bu, o yiyecek veya içecek için en önemli bileşen veya pişirme sıcaklığı gibi bir şey olabilir.

Pasın anlamı nedir?

Pas (kimya), metal oksit, su ve nemli havada, özellikle demir olmak üzere metallerin yüzeyinde oksidasyonla oluşan bir madde. Pas (biyoloji), çeşitli bitkilerde bazı parazitik mantarların neden olduğu turuncu-sarı veya kahverengi lekeler. Pas (hastalık), bu lekelerin neden olduğu bir bitki hastalığıdır.

Forvet etmek ne demek?

Futbolda forvet pozisyonu, rakip takımın kalesine en yakın olan ve takımına gol atıp puan kazandırmaktan sorumlu olan oyuncudur.

Süt ingilizcesi ne?

“Milk” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 10 sonuçKategoriİngilizceGenel Kullanım1Genel Kullanımsüt i.

Ases ne demek TDK?

Ases, (Arapça: ‘āss “gece bekçisi”, Türkçe’de çoğul ‘ases” olarak kullanılan kelime, tekil anlamda da kullanılmaktadır.) Osmanlı İmparatorluğu’nda, kamu düzenini sağlamak üzere geceleri devriye gezen bekçilere verilen unvandı.

Haspam ne demek?

Türk Dil Kurumu’na göre Haspam, uygunsuz ve yakışıksız özelliklere sahip kız ve kadınlar için kullanılan bir kelimedir. Kadınlar için saldırgan bir kelimedir. Kullanımı ve telaffuzu uygunsuz bir kelimedir. Haspa kelimesi, Haspam kelimesiyle aynı şekilde kullanılan ancak şaka amaçlı söylenen bir kelimedir.

Depar ne demek TDK?

Sprint kelimesinin doğru yazımı nedir? Cevap: çıkış.

Bandon sözlük anlamı nedir?

Bandon (Yunanca: βάνδον) Bizans’taki idari bölge birimi ve en önemli askeri birimdi. Bandon, Latince bandus ve bandum (“bayrak”) sözcüklerine benzer ve Cermen kökenlidir. Gotça bandwō sözcüğünden türemiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir